Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Disse sidene er driftet av Tøyen Torgforening, en ideell forening som har som oppgave å skape og koordinere aktiviteter på Tøyen Torg. Har du innspill, ideer, tanker, så kontakt oss og vi vil forsøke å besvare så godt vi kan. Send enten en e-post til kontakt@toyentorg.no eller bruk kontaktskjemaet under. Nederst finner du informasjon om kontaktpersoner.

 
 
 
 
 
 
 
Navn *
Navn
 

Kontaktpersoner

Det finnes ingen ansatte i Tøyen Torgforening. men til å lede utviklingen av aktiviteter har foreningen engasjert Vidar Singh, vidar@toyentorg.no / +47 913 32 344.

Styret

Styret i Tøyen Torgforening består av følgende personer:
Morten Rye Pedersen, for Hagegata 27 er styreleder (styreleder@toyentorg.no), mens de andre styremedlemmene er Tine Rustberggard Bjørn (Entra), Vigdis Tvedt og Line Oma (for Bydel Gamle Oslo), Henriette Vold og Arifi Ali (for beboerne i nabolaget), samt Omid Kamizi (Tøyen Blomster) og Reinert Mithassel (Deichman) på vegne av kultur- og næringslivet på torget. Varamedlemmer til styret er Viktor Gjengaar, Helge Salomonsen, Sara Barzinje, Fatih Dogan og Dan Nordhagen. Valgkomiteen ledes av Kjersti Grut, med Tine Rustberggard Bjørn, Omid Kamizi og Sara Barzinje som medlemmer.